ID #1027

Goedendag,Ik hebeen tijdje geleden een basaalcarcinoom laten verwijderen wat prima is gedaan, maar nu heb ik op mijn bovenarm een plekje dat er uitziet als een soort van wratje, maar het gegint de laatste tijd veel te jeuken, mijn vraag aan u is moet ik hiermee naar de huisarts.Graag uw reactie met vr,gr, Y.Rienstra

Beste Als u ongerust bent, dan is het altijd verstandig om de huisarts te bezoeken, vooral als het wratje aan het veranderen is , bloeden of ongelijk van vorm.Is. Dus niet doorlopen, maar even naar Laten kijken Er is ook een handige app te vinden van de stichting melanoom, ff googlen... Tom

Labels: -