Open vragen RSS

Hier kunt u vragen zien die gesteld zijn door andere gebruikers. Als u één van de vragen beantwoordt, kan uw antwoord in de FAQ worden opgenomen.

Datum / Gebruiker Vraag
2012-11-19 21:23
Yvonne
Stichting Diagnose Kanker:
Ik ben genezen van borstkanker. Ik kreeg deze ziekte 6 jaar geleden toen mijn dochter 13 was. Toen we er en nu soms nog wel eens(bij confrontatie in tv-programma's) over praten, werd en wordt ze nog steeds agressief. Ik ben blij dat ik hersteld ben, maar ik mag er nooit over praten, bang voor de gevolgen. help.
Antwoord
2012-12-01 14:39
Y.Rienstra
Stichting Diagnose Kanker:
Goedendag, Ik hebeen tijdje geleden een basaalcarcinoom laten verwijderen wat prima is gedaan, maar nu heb ik op mijn bovenarm een plekje dat er uitziet als een soort van wratje, maar het gegint de laatste tijd veel te jeuken, mijn vraag aan u is moet ik hiermee naar de huisarts. Graag uw reactie met vr,gr, Y.Rienstra
Antwoord
2014-03-08 18:22
Sylvia van Ginkel
Stichting Diagnose Kanker:
Chemo en zonneschijn
Antwoord
2015-11-29 12:34
c.vanderreiden
Stichting Diagnose Kanker:
twee maanden na bestraling op mijn hoofd heb ik een hele vieze smaak in mijn mond en kan heel slecht eten vind ook alles stinken.
Antwoord
2018-03-23 15:50
H Bax Kooij
Stichting Diagnose Kanker:
28- 10- 2017 laatste bestraling gehad mag ik nu onder de zonnebank
Antwoord