ID #1011

Inlogproblemen op je persoonlijke pagina en fotoalbum?

Als je problemen hebt met het benaderen van je persoonlijke pagina of fotoalbum
Probeer dan eens het volgende: Doe de cookietest: dat kan door op de button te klikken op de volgende pagina:
http://www.diagnosekanker.nl/cookie/index.php  Als je de mededeling krijgt:  (cookie met succes geplaatst) dan zijn er geen problemen met cookies! Werkt het niet? schakel dan deze mogelijkheid in! Om cookies in te schakelen:ga naar  deoutlook express en vervolgens naar: extra, internet opties, algemeen, tijdelijke internetbestanden, instellingen, Dan komt de vraag: wanneer moet er op nieuwe versies van pagina's worden gecontroleerd, daar moet staan: automatisch.

Labels: cookie, fotoalbum, inloggen, pagina